DAM TopoCad Cons
DAM TopoCad Cons are ca obiect de activitate efectuarea de servicii de topometrie, cartografie, geodezie si cadastru, sub autoritatea ANCPI.
DAM TopoCad Cons
Universitatii, bl.6, ap.1PetrosaniHunedoara3320030722-627-169

Cine este DAM TopoCad CONS

Suntem o companie romaneasca fondata in 2005, dar care reuneste un board de conducere cu o experienta in acest sector de activitate mult mai ampla.Compania a fost infiintata in Petrosani, Hunedoara, dar suntem o echipa mobila si ne deplasam catre clientii nostri. In prezent, avem o prezenta excelenta in Timisoara, Cluj si alte orase importante ale tarii.
Impreuna cu colaboratorii nostri ne propunem sa folosim mereu tehnologie de top si sa acordam o deosebita importanta zonei legislative.

o echipa dedicata de specialisti

orientata spre client, digitalizare, utilizarea a aparaturii performante si dedicate acestui sector de activitate
Logo DAMDESPRE 1DESPRE 2
Istoricul companiei

Infiintata in anul 2015 de catre ing. Drescher Adrian, DAM TopoCAD Cons a cunoscut o evolutie sustinuta pana in prezent

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa oferim solutii complete si integrate, folosind tehnologie de varf si personal competent. Suntem mereu preocupati de clientii nostri iar dimensionarea onorariilor in interesul acestora este un element primordial pentru noi.

  • Question Q Ce servicii imi puteti oferi?Puteti vedea aici o lista cu serviciile pe care le oferim. Totusi, daca doriti un serviciu de specialitate care nu este inscris in acea lista puteti sa ne contactati aici.
  • Question Q Va puteti deplasa in orasul meu?Da! Suntem o echipa mobila si ne propunem sa ajungem in orice loc in care clientii nostri ar avea nevoie de noi. Ne poti trimite un mesaj aici.
  • Question Q Cat de mult ma puteti ajuta?Misiunea noastra este asigurarea unor servicii complexe si integrate care sa ne permita sa raspundem integral solicitarilor clientilor nostri. In situatia in care prin specific o anumita actiune nu poate fi indeplinita de catre noi, va putem recomanda colaboratorilor nostri.
DAMPetrosani, str. Universitatiibl.6, ap.1
627